Fenyvesi Máté góljainak is tapsolhattak a veteránok

2013. november. 24., 15:28   |    

Fenyvesi Máté góljainak is tapsolhattak a veteránok

Hevesi Tamás hangját szinte elnyomta a több mint 180 veterán labdarúgó kórusa. A Gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnokában a 60 éven felüliek V. Országos Fesztiváljának eredményhirdetése után csendült fel a torna indulója: „Egy életen át kell játszani”...

A 12 csapat részvételével megrendezett Veterán Fesztivál idén is kiugró sikerrel zárult. A szombati napon reggel 9 órától 12 csapat részvételével 3 csoportban zajlottak a mérkőzések. A csoportokból továbbjutók kieséses rendszerben küzdöttek tovább, egészen a döntő mérkőzésig. A finálé előtt gálamérkőzést játszott egymással a romániai magyar település, Érmihályfalva csapata a torna „Old Star” válogatottjával. Az ünnepélyes eredményhirdetést követően gálavacsorával zárult a fesztivált, amelyet az egyetem patinás szakmúzeumának aulájában tartottak meg.

- A rendezvényen a torna sorozat „nagykövetei” is részt vettek, többek között az egykori világválogatott Szűcs Lajos, valamint id. Dárdai Pál, dr. Fenyvesi Máté és Hevesi Tamás is. Fenyvesi és Hevesi pályára is lépett az Old Star csapatában. A rendezvény egyik csúcspontja volt a 80 éves Fenyvesi Máté két parádés gólja, a résztvevők vastapsának kíséretében. Grassroots-programunk ezen része hihetetlenül népszerű és példát mutat a fiatal generációk számára a labdarúgás iránti szeretetről - mondta Petrika Ibolya, az MLSZ Grassroots-koordinátora, a torna szervezője.

- A fesztivált ötödik alkalommal rendeztük meg, és a tornát követő jubileumi vacsorán általános volt a vélemény: a tornasorozatot folytatni kell, egészen a 10. jubileumig, sőt még azon is túl!
- tette hozzá Őze Tibor, az MLSZ Grassroots menedzsere.



$galeria_cim


A hírkategória további hírei

Veteránfutball
Dabason fesztiváloznak a veteránok
Veteránfutball
Nagy csatában dőlt el a veterán bajnoki cím
Veteránfutball
Szombaton rendezik az Országos Veterán Fesztivált
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS