Grassroots: nyári szociális tábor Tiszaújvárosban

2015. június. 17., 16:11   |    

Grassroots: nyári szociális tábor Tiszaújvárosban

A tanítás befejeződésével elkezdődött a nyári táborozás a fogyatékos és hátrányos helyzetben élő fiatal labdarúgók számára is.

A Grassroots szociális program résztvevői már negyedik éve vesznek részt nyári labdarúgótáborban, amelyet idén is a tiszaújvárosi Sport Parkban alakítottak ki, ahol kiváló feltételek mellett focizhatnak a táborozó fiatalok.

A Grassroots Szociális program résztvevői közül a gyermekotthonokban élők, tanulásban akadályozottak és az értelmileg akadályozottak alkotta csapatok az ország minden részéről (Győr, Pécs, Kecskemét, Sárbogárd, Somogyvár, Dunavecse, Monor, Budapest, Homok, Komádi, Tiszadob, Miskolc, Kiskunhalas, Nyírbátor, Mátészalka) érkeznek, és veszik birtokukba a labdarúgópályákat. A hétfőn kezdődő táborban 18 csapat közel 200 játékosa futballozik minden délelőtt és délután, az MLSZ Grassroots osztályának munkatársain kívül önkéntesek segítenek a programok lebonyolításában.

- Az ország minden részéből érkező csapatok minden évben nagyon várják a tábort, és ami igen örömteli, hogy már lányok is nagy számban helyet kapnak a csapatokban. A programot a korábbi évek tapasztalatai alapján állítottuk össze, természetesen idén is a labdarúgás áll majd a középpontban, de más szabadidős tevékenységeket is szervezünk a fiataloknak, így például a strandolás sem marad ki a programból – mondta Petrika Ibolya, a szociális program vezetője.

A hírkategória további hírei

Szociális programok
Szezonzáró grassroots-tábor Tiszaújvárosban
Szociális programok
Grassroots: ismét Európa Kupa-döntőt rendeznek Kecskeméten
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS