Nagy sikerrel zárult az MLSZ Grassroots Esély Fesztivál

2012. május. 20., 14:56   |    

Nagy sikerrel zárult az MLSZ Grassroots Esély Fesztivál

Szombaton a Vasas Pasaréti Sportcentrumában rendezték meg az MLSZ Grassroots Esély Fesztivált.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots szociális programjának keretében megrendezett fesztiválon a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő sportolóké volt a főszerep, 23 csapat 250 sportolója vett részt a programokon, az elmúlt hetekben megrendezett megyei selejtezők, illetve regionális tornák legjobb csapatai mutatták meg tudásukat. 

A fesztivál előtt Őze Tibor, az MLSZ Grassroots-menedzsere és dr. Deutsch Tamás, a MOB alelnöke mondott köszöntő beszédet, majd Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója nyitotta meg a rendezvényt. 

Az időjárás tökéletes volt az önfeledt sportolásra, a fogyatékkal élő játékosok óriási boldogsággal vetették bele magukat a játékba.

- Nagyon jól sikerült a rendezvény, csodás érzés volt látni a fiatal sportolókat ennyire jókedvűen, önfeledten sportolni. Ez a rendezvény reményt ad arra, hogy a jövőben fogyatékkal élő embertársaink is megkapják a megfelelő lehetőséget a sportolásra. Megannyi megható pillanata volt a mai napnak, lenyűgöző volt látni, milyen örömmel futballoztak a fiatalok, akiknek ezt megelőzően nem volt lehetőségük ilyen szervezett tornákon részt venni - mondta az mlsz.hu-nak Petrika Ibolya, programvezető.


A hírkategória további hírei

Szociális programok
Szezonzáró grassroots-tábor Tiszaújvárosban
Szociális programok
Grassroots: ismét Európa Kupa-döntőt rendeznek Kecskeméten
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS