Újabb diplomások a Grassroots Önkéntes Tanfolyamon

2012. április. 04., 06:11   |    

Újabb diplomások a Grassroots Önkéntes Tanfolyamon

Hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában négy egyetem 113 hallgatója vette át oklevelét a Grassroots-szervező tanfolyam elvégzéséről.

Ezúttal az ELTE, a Szent István Egyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Pécsi Tudomány Egyetem hallgatói kapták meg Grassroots-oklevelüket.

- A kísérleti tanfolyamok megtartása után a tegnapi eseménnyel lezárult az önkéntes képzés szervezésének első fejezete, ezzel eleget tettünk az UEFA Grassroots Chartához való csatlakozáskor vállalt feladatainknak - mondta az okleveleket átadó Őze Tibor, Grassroots-menedzser. - Eddig hét helyszínen százhatvankilenc hallgató végzett, de még ennél is örömtelibb, hogy igen nagy az érdeklődés a folytatás iránt. Négy campus már jelezte szándékát újabb tanfolyam indítására saját egyetemén. Terveink szerint még tizenöt új önkéntes képzést tartunk ebben az évben.

A tanfolyam hasznosságát jelzi, hogy a május 24-25-én Budapesten rendezendő FIFA-kongresszusra 58 önkéntes jelentkezett a kurzust megrendező egyetemeken tanulók közül.

- A szigorú kiválasztás után, remélhetőleg, minél többen segédkezhetnek a nagyszabású rendezvényen, melynek sikeres megrendezése növelheti a magyar labdarúgás nemzetközi elismertségét - tette hozzá Őze Tibor.


A hírkategória további hírei

Szociális programok
Szezonzáró grassroots-tábor Tiszaújvárosban
Szociális programok
Grassroots: ismét Európa Kupa-döntőt rendeznek Kecskeméten
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS